Nya certifieringar

Nya certifieringar inom ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (Miljö) ISO 45001 (Arbetsmiljö).


Vi är mycket glada och stolta över våra nya certifieringar inom ISO 9001 (kvalitet), ISO 14001 (Miljö) ISO 45001 (Arbetsmiljö).

Med KMA ansvariga Maria Vogler i spetsen har alla i företaget varit engagerade i arbetet och nu har vi fått vår belöning! En kvalitetsstämpel på att vi har ordning och reda 🌟😉👍

Att vi nu har blivit certifierade innebär inte att arbetet är slut utan nu fortsätter vi, år efter år att leverera av hög kvalitet och att ständigt bli bättre!

SE FLER NYHETER
19 jan. 2023

Platschef Entreprenad

Bli en del av SJB! Vi är stolta och glada över våra nöjda kunder och vill nu träffa dig som tillsammans med oss vill utveckla vår Entreprenadverksamhet. Vi verkar i Fyrbodal och södra Värmland och söker nu en Platschef till våra projekt i främst Bohuslän.

Lär dig mer
23 dec. 2022

God Jul & Gott nytt år!

I stället för gåvor och julkort i dessa juletider har vi i år valt att skänka ett bidrag till Världsnaturfonden WWF, Sverige för UNHCR och Barncancerfonden.

Lär dig mer
28 okt. 2022

Teknisk säljare/Projektledare för SJB Prefab

SJB är ett värderingsstyrt bolag med höga ambitioner. Nu växer vi och söker i vår resa mot nya framgångar en nyckelperson till vår Prefabverksamhet.

Lär dig mer