Aktuellt

Vi vill ha en öppen och tät kontakt med nya som gamla kunder, leverantörer, medarbetare och samarbetspartners. Har du några frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig.

17 mars 2023

Platschefer och Arbetsledare Entreprenad

Bli en del av SJB!

Läs mer

14 feb. 2023

Alla hjärtan

Alla har en plats i vårt hjärta. Inte bara på alla hjärtans dag.

Läs mer

19 jan. 2023

Platschef Entreprenad

Bli en del av SJB! Vi är stolta och glada över våra nöjda kunder och vill nu träffa dig som tillsammans med oss vill utveckla vår Entreprenadverksamhet. Vi verkar i Fyrbodal och södra Värmland och söker nu en Platschef till våra projekt i främst Bohuslän.

Läs mer

23 dec. 2022

God Jul & Gott nytt år!

I stället för gåvor och julkort i dessa juletider har vi i år valt att skänka ett bidrag till Världsnaturfonden WWF, Sverige för UNHCR och Barncancerfonden.

Läs mer

28 okt. 2022

Teknisk säljare/Projektledare för SJB Prefab

SJB är ett värderingsstyrt bolag med höga ambitioner. Nu växer vi och söker i vår resa mot nya framgångar en nyckelperson till vår Prefabverksamhet.

Läs mer

Pressmaterial

All vår kommunikation sker genom vår marknadsansvarige. Som kund, medarbetare eller leverantör får du gärna använda vår logotyp i sociala sammanhang efter tillåtelse från vår marknadsavdelning. Har du frågor eller funderingar är det bara att du hör av dig.

Annika Andersson
Tel: 0534 - 199 62 eller 070 - 976 37 42
E-post: annika@sjb.se

Du kan ladda ner vårt logopaket här.


Följ oss på sociala medier

Du kan enkelt hänga med i vad som händer på företaget genom våra sociala medier och de artiklar som publiceras här på webbplatsen.