Byggservice

Våra hantverkare är erfarna, ansvarsfulla och har stor förståelse för de byggnader de arbetar i.

Trygg och hållbar byggservice

På SJB anpassar vi oss efter varje kunds förväntningar och behov, oavsett om det gäller privatkund, företag eller offentlig sektor. Genom eftersträvan av en långsiktig relation till dig som kund kan vi gemensamt bygga trygghet genom kontinuitet, kontroll och kostnadseffektivitet. Förutom att vi bygger nya fastigheter utifrån ett starkt miljötänk renoverar och underhåller vi även befintliga fastigheter. Genom klimatsmarta renoveringar ger vi både dig som kund, din fastighet och klimatet en hållbar och långsiktig framtid. Du skall alltid känna dig trygg och vända dig till oss vid hjälp och frågor om byggservice.

Bra byggservice kännetecknas av effektivitet och flexibilitet. Vi ser oss själva som duktiga problemlösare och kommer snabbt med lösningar. Ett ansvarsfullt företagande skapar mervärde för oss och vårt personliga ansvarstagande är en självklarhet för alla i verksamheten. Våra hantverkare är erfarna, ansvarsfulla och har stor förståelse för de byggnader de arbetar i. Vi känner ett stort engagemang för samtliga projekt och är vana vid att arbeta i kunders hem och i miljöer med pågående verksamhet. Vår kunskapsbredd och stora maskinpark ger oss möjligheten att snabbt utföra servicearbeten på er fastighet som betonas av skicklighet och gediget hantverk. Vi har ett brett utbud med många samarbetspartners och leverantörer för att kunna erbjuda bra materialval. Genom en tät dialog med dig som kund kan vi ge raka och snabba besked om såväl kostnader, tider och material för att undvika onödiga frågetecken.

Arbetsområden

ROT

ROT-arbeten innebär renovering, om- och tillbyggnader. Vi erbjuder allt från mindre lokalanpassningar till större byggnationer.

Nybyggnation

Går du i tankar om att bygga nytt? Vår byggservice kan du anlita för att bygga den mindre friggeboden såväl som den större villan eller din verksamhets nya lokaler.

Kök och badrum

Vi hjälper både dig som privatkund eller fastighetsägare att renovera eller sätta upp nya kök och badrum.

Ramavtal

Vi arbetar med flera ramavtal idag, där vi sköter all byggservice åt offentliga aktörer, fastighetsägare och företag i vårt område.

Tak och fasad

Tak och fasad utsätts för vädrets skiftningar vilket gör att översyn och renoveringar behövs med tiden. Att underhålla tak och fasad är en investering för att din fastighet skall hålla för lång tid framöver - vi hjälper dig!


Ett byggföretag att lita på

FÖRSÄKRINGSARBETEN

Inom SJB har vi många års erfarenhet av att hantera försäkringsskador. Du kan känna dig trygg genom hela skadehanteringen.

ENTREPRENADER

Vi är stolta över våra medarbetares yrkeskunskap och företagets långa historia som ger oss hög kompetens och erfarenhet.

PREFAB