Hyrmaskiner

Rätt utrustning på rätt plats i rätt tid.

Brett utbud av maskiner

SJB Hyrmaskiner erbjuder ett brett utbud av maskiner och utrustning för bygg-, industri- och privatmarknaden. Från uthyrning av enkla stegar till avancerade specialmaskiner bistår vi även våra kunder med tjänster som exempelvis betonghåltagning och maskinförare. Är du i behov av en hjälpande hand – då ger vi dig två. Vi är problemlösare.

Från konsument till cirkulent

För att gå mot en långsiktig hållbar framtid måste vi hitta effektiva lösningar som minskar belastningen på miljön. Att hyra maskiner är en sådan lösning. När vi som leverantör erbjuder tillgång till maskiner blir du som kund en cirkulent istället för konsument. Genom att hyra, istället för att äga, används utrustning och maskiner mer effektivt och i större utsträckning samtidigt som klimatavtrycket från icke förnybara resurser minimeras.

Vi ser till att vår utrustning utnyttjas på ett optimalt sätt och tänker förnybart när vi uppdaterar vår maskinpark. På det sättet får du den bästa lösningen, sett ur alla perspektiv, och du kan använda våra maskiner utan att ha dåligt samvete för vare sig klimat eller plånbok. Läs mer om hur vi arbetar för en mer miljövänlig byggbransch.

Öppettider: vardagar 06.45-16.00

Samuel Hesselroth

Ansvarig Hyrmaskiner
0534 - 199 66

070 - 976 37 35

samuel@sjb.se

Maskinklasser

Att hyra maskiner och utrustning är både ekonomiskt och miljövänligt. Hos oss hittar du utrustningen för ditt behov.

medlemmar i rentalföretagen