fb icon 325x325   LinkedIn

0218 Sven Johansson Bygg 

Vi söker dig som vill bli en del av vår kalkyl/projekt/ inköpsavdelning och som tillsammans med våra Platschefer/Arbetsledare skapar och bygger framgångsrika projekt och team.

I rollen som Entreprenadingenjör arbetar du med inriktning mot Entreprenader eller mot Byggservice och innefattar arbetsuppgifter såsom kalkylering och anbudsarbete och är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du kommer utgöra en stödfunktion till Platschef/Arbetsledare med delat ansvar för projektets administration och ekonomiuppföljning samt även ansvar för inköps-, planerings och projekteringsledning.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande roll. Du har högskoleutbildning inom relevant område tex bygg och anläggning, alternativt har du utbildning från yrkeshögskola kompletterat med arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik, projektekonomi och byggproduktion. 

För att trivas i rollen är du kommunikativ, strukturerad och tycker om att samarbeta med andra och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Entreprenadingenjören ansvarar för projektets dokumenthantering och att administrativa rutiner fungerar. Arbetet omfattar även förekommande IT stöd för uppföljning av ekonomi, planering och dokumenthantering.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt till tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. Tjänsten är placerad i Ed, Dalsland och möjlighet finns att jobba på distans delar av tiden.

 Vi arbetar med löpande urval och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 mars 2020. Din ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV.

För vidare upplysningar kontakta

Chef Kalkyl/Projekt/Inköp Jens Hagelberg, 0768-373706,Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

VD Peter Andersson, 0709-763732, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Du mailar din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För dig som vill veta mer. Dalsland ligger i norra hörnet av Västsverige, med Norge och Bohuslän som grannar i väst och Vänern – Sveriges största insjö – i öst. På mindre än två timmars bilfärd från Göteborg och Oslo befinner du dig mitt i den avkopplande naturen. Och bäst av allt är hur varierad den dalsländska naturen är, med allt från fjäll och sagoskogar till slättmarker, kust och otaliga sjöar, samt ett rikt djurliv. Det var förmodligen det som fick Prins Eugen, i slutet av 1800-talet, att beskriva Dalsland som ett ”Sverige i miniatyr”.