fb icon 325x325   LinkedIn

0218 Sven Johansson Bygg 

Vi söker dig som vill bli en del av vår kalkyl/projekt/ inköpsavdelning och som tillsammans med våra Platschefer/Arbetsledare skapar och bygger framgångsrika projekt och team.

I rollen som Entreprenadingenjör arbetar du med inriktning mot Entreprenader eller mot Byggservice och innefattar arbetsuppgifter såsom kalkylering och anbudsarbete och är en viktig länk mellan företaget och beställaren. Du kommer utgöra en stödfunktion till Platschef/Arbetsledare med delat ansvar för projektets administration och ekonomiuppföljning samt även ansvar för inköps-, planerings och projekteringsledning.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från liknande roll. Du har högskoleutbildning inom relevant område tex bygg och anläggning, alternativt har du utbildning från yrkeshögskola kompletterat med arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i entreprenadjuridik, projektekonomi och byggproduktion. 

För att trivas i rollen är du kommunikativ, strukturerad och tycker om att samarbeta med andra och har lätt för att skapa goda relationer. Vidare har du en ekonomisk medvetenhet och tillämpar affärsmässiga principer. Entreprenadingenjören ansvarar för projektets dokumenthantering och att administrativa rutiner fungerar. Arbetet omfattar även förekommande IT stöd för uppföljning av ekonomi, planering och dokumenthantering.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Hos oss är det korta beslutsvägar och högt till tak med stor möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Vårt företagsklimat är familjärt där trivsel, gemenskap och medarbetaren står i fokus. Tjänsten är placerad i Ed, Dalsland och möjlighet finns att jobba på distans delar av tiden.

 Vi arbetar med löpande urval och därför önskar vi att få din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 mars 2020. Din ansökan bör innehålla ett personligt brev samt CV.

För vidare upplysningar kontakta

Chef Kalkyl/Projekt/Inköp Jens Hagelberg, 0768-373706,Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

VD Peter Andersson, 0709-763732, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Du mailar din ansökan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

För dig som vill veta mer. Dalsland ligger i norra hörnet av Västsverige, med Norge och Bohuslän som grannar i väst och Vänern – Sveriges största insjö – i öst. På mindre än två timmars bilfärd från Göteborg och Oslo befinner du dig mitt i den avkopplande naturen. Och bäst av allt är hur varierad den dalsländska naturen är, med allt från fjäll och sagoskogar till slättmarker, kust och otaliga sjöar, samt ett rikt djurliv. Det var förmodligen det som fick Prins Eugen, i slutet av 1800-talet, att beskriva Dalsland som ett ”Sverige i miniatyr”.

 

 

Vi ssoker snickare sven johanssons bygg 20191118 

Vi vill bli fler SJBare och söker dig som vill bli en del av vårt engagerade team

Vi erbjuder dig ett varierande arbete tillsammans med många goda kollegor och stark gemenskap. Som person är du driven, noggrann och serviceinriktad. Du trivs med kundkontakter och är van att arbeta självständigt och som en del av ett lag.

Vi söker dig som har yrkesutbildning samt några års erfarenhet av ROT arbeten och byggservice. Meriterande är att du har arbetat med försäkringsskador och erfarenheter av MEPS.

Körkort är ett krav.

Låter det intressant så vänta inte med att kontakta oss. Välkommen till oss!

 

di gasell Gasellvinnare 2019 stående

 

Dagens Industri har utsett oss till ett Gasellföretag vilket innebär att man har mer än fördubblat sin omsättning de senaste fyra åren. Det är andra gången vi fått utmärkelsen, första gången var 2012. Vi är superstolta över utmärkelsen. Varje år utses färre än 1% av alla Sveriges Aktiebolag till Gaseller och att vi är en av dom känns fantastiskt.
Det har varit några intensiva men spännande år för oss och det är ett fint kvitto på att våra kunder tror på det vi gör. Det finns flertalet nycklar till framgång men några av de viktigaste faktorerna är att vi är nyfikna på framtiden och utmanar vår bransch gamla sanningar. Vi har hittat vårt SJB-sätt att ständigt förbättra vårt arbete och utvecklas.

 

Annonsbild fras


Fr o m måndag 2 september utökar vi våra öppettider på SJB's Maskinuthyrning.
De nya öppettiderna är 06:45 - 17:00, måndag - fredag.
.
Vi erbjuder det mesta vad gäller maskiner du behöver för dina projekt och byggen m.m.

Välkommen in så hjälper vi dig!

 

Gåsö Video

 

För oss på SJB Prefab är allt möjligt! Ännu en leverans av våra planelement i trä levererat och monterat till villa Gåsö. I samarbete med Derome. Går du i byggartankar så kontakta oss så berättar vi mer.

 

r4 2

Vi har ny postadress til vårt kontor i Dals Ed.
Adressen är densamma som vår besöksadress.

Industrigatan 9
668 32 ED 

Kom och besök oss på evenemanget ”Dalsland kommer på besök” Junibacken, Stockholm 20 januari.

Läs mer:

 

Bild för Youtube filmer 


Är du intresserad av att jobba hos oss?

För mer information kontakta oss:

Entreprenad
Peter Andersson, Tel: 0534-199 61, mobil: 070 - 976 37 32, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Byggservice
Ulf Nilsson, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 03, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jonas Paulsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 60, mobil: 076 - 837 37 04, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Michael Alexandersson, Försäkringsskador Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076-837 37 05, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prefab
David Hesselroth. Tel: 0534-199 68, mobil: 070-976 37 45, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tjänstemän
VD, Peter Andersson,Tel: 0534-199 61, mobil: 070 - 976 37 32,  e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Överlämnad gåva till Hagaskoloan

Fredagen den 10 november så var delar av SJB s starka entreprenadgäng på ett annorlunda uppdrag, de var utmanade avHagaskolans mellan-, och högstadieelever.
Anledningen var att vi på SJB skänkt ett inomhus och ett utomhuspingisbordtill skolan som inflyttningspresenter. Med sig hade de även förstärkning från ekonomisidan i form av Ulf - SJB s egen JO-Waldner. Arrangemanget var lyckat och uppskattat och vi önskar Hagaskolan lycka till i de nya lokalerna. 

Jobbannonsbild1170x628

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 100 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän och södra Värmland. Vi tillverkar också prefabstommar och byggkomponenter i trä till olika projekt i hela Norden. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi kontinuerligt efter medarebetare som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Spontanansökan

Vi är alltid i behov av kompetenta medarbetare så kontakta oss gärna med en spontanansökan.
Som anställd hos SJB är man en del av ett företag med långtgående traditioner av kvalitativt arbete för dess kunder och medarbetare. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas med breddat produktutbud och stora tecknade entreprenadavtal. SJB präglas av en öppen kultur där lagarbete står i fokus. Som nyanställd hos SJB kommer du få ett varmt välkomnande till en arbetsplats som jobbar efter devisen; Standardiserat Bondförnuft → SJB-Arbetssätt.

För mer information kontakta oss:

Entreprenad
Peter Andersson, Tel: 0534-199 61, mobil: 070 - 976 37 32, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Byggservice
Ulf Nilsson, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 03, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Jonas Paulsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 60, mobil: 076 - 837 37 04, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Michael Alexandersson, Försäkringsskador Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076-837 37 05, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prefab
David Hesselroth. Tel: 0534-199 68, mobil: 070-976 37 45, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tjänstemän
VD, Peter Andersson, Tel: 0534-199 61, mobil: 070 - 976 37 32, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sven Johansson Bygg AB är generalentreprenör för ombygganden av Dals Eds kommuns äldreboenden - Hagalid och Edsgärdet - tillsammans skapar vi förutsättningar för GEMENSKAP - DELAKTIGHET - TRIVSEL

Färdigställt  2020

Artikelbild Hagalid

Generstionsväxling

SJB var representerade på seminariet ”Generationsväxling Dalsland” och vi pratade om vår resa och erfarenheter från SJB s generationsväxling 2007 som var den andra sedan 1966 när det startade. Det är viktigt att företagen i Dalsland får leva vidare så... Generationsväxla.