Möt Vår Platschef – Hemvändaren Filip Johansson


Sex månader har gått sedan Filip började hos oss och återvände hem till Dalsland. Filip säger att det här halvåret har varit en otroligt spännande och lärorik tid.

Filip kommer närmst från Skanska och berättar att den mest påtagliga skillnaden är att på SJB är rollerna mer mångsidiga. - Jag får ta del av ett brett område och har möjlighet att vara mer flexibel i mitt arbete. Dessutom är SJB är en plattare organisation, vilket innebär att närmare och snabbare beslutsprocesser. Det ger oss som anställda större flexibilitet att anpassa oss till olika utmaningar och möjligheter.

Det bästa med att jobba på SJB är det starka lokala engagemanget, det känns tydligt att företaget hela tiden strävar efter att skapa arbetstillfällen i Dalsland. Det är en känsla av att vara en del av något större som verkligen motiverar och inspirerar mig, säger Filip.

Vad gör du helst på din fritid?
På fritiden är jag en hängiven familjeman. Jag delar mitt liv med min sambo och våra två döttrar, som är 3 och 5 år gamla. Vi älskar att tillbringa tid i naturen och njuta av allt den har att erbjuda. Nyligen tog vi steget att köpa en gård utanför Järbo och vi ser fram emot att flytta dit. Det bästa med att ha en gård på landet är att det alltid finns något att göra! 😊 Det ger oss möjlighet att komma ännu närmare naturen och leva en mer avslappnad livsstil.

Vi tycker det är väldigt roligt att kompetens både stannar och kommer tillbaka till Dalsland. Vi upplever att trenden är att många väljer den livskvalitet som erbjuds här.

Är du också intresserad av att BYGGA FÖR EN HÅLLBAR FRAMTID, så ta kontakt med någon av oss!

#SJB #Platschef #Återvändare #Arbetsliv #Familjetid #Naturen #LokaltEngagemang

SE FLER NYHETER
27 maj 2024

VI SYNS I SVENSK RENTAL TIDNING

Tidningen Svensk Rental har besökt oss och gjort ett fint reportage

Lär dig mer
15 feb. 2024

BYGGLOV - aktiviteter för hela familjen under vecka 8 (17-25 februari).

Som en del av branschorganisationen, Byggföretagen, är vi med och arrangerar BYGGLOV på Innovatum Science Center i Trollhättan.

Lär dig mer
13 feb. 2024

Alla hjärtan 2024

Alla har en plats i vårt hjärta. Inte bara på alla hjärtans dag.

Lär dig mer