I ÅR ÄR DET 40 ÅR SEDAN VI ANSTÄLLDE VÅR FÖRSTA ARBETSLEDARE.


Under dessa 40 år har vi gjort en fantastisk resa och som har fört oss dit vi är idag. Vi är idag flera arbetsledare fördelat på våra olika verksamhetsområden. Möt vår arbetsledare Christer, en uppskattad medlem av vårt team och som har varit hos oss i nästan 4 år. Med en start som skicklig snickare inom vårt affärsområde Försäkringsskador har Christer med sitt engagemang och sin expertis tagit sig till sin nuvarande roll som Arbetsledare för både Försäkringsskador och Byggservice sedan årsskiftet.

Med arbetsuppgifter som sträcker sig över Ed, Bengtsfors och Årjäng är varje dag för Christer en dynamisk mix av utmaningar och möjligheter. Varje dag bjuder på nya äventyr.

Det som Christer uppskattar mest med att arbeta hos oss på SJB är sammanhållningen med kollegorna och hans varierande arbetsuppgifter. När han började kände han redan flera kollegor som trivdes väldigt bra här.

På fritiden har Christer haft en händelserik sommar. Han har hjälpt sin son med renoveringen av en lägenhet i Karlstad och varit till hjälp för sina föräldrar på deras skogsfastighet. Men misströsta icke, han har också unnat sig välförtjänt avkoppling! 😊 Utforskat de vackra platserna runt Vänern och skapat minnen med familj och vänner är några av hans fritidsaktiviteter.

I en tid av förändring och ständiga framsteg är rollen som Arbetsledare och medarbetare som Christer en avgörande spelare för att vi ska kunna fortsätta bygga SJB och en hållbar framtid!

SE FLER NYHETER
15 feb. 2024

BYGGLOV - aktiviteter för hela familjen under vecka 8 (17-25 februari).

Som en del av branschorganisationen, Byggföretagen, är vi med och arrangerar BYGGLOV på Innovatum Science Center i Trollhättan.

Lär dig mer
13 feb. 2024

Alla hjärtan 2024

Alla har en plats i vårt hjärta. Inte bara på alla hjärtans dag.

Lär dig mer