SJB Söker snickare 20170505

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 91 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän, men levererar även våra byggelement till olika projekt runtom i Sverige. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi nu fler snickare som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Vi söker snickare till Värmland och Dalsland

Vi förstärker vår organisation med fler snickare till byggservice. Vi söker dig som har några års erfarenhet det är meriterande om yrkesbevis finns. B-körkort är ett krav och vi lägger stor vikt vid dina personlliga egenskaper.  Du ska vara driven, ansvarstagande och självgående. Du måste ha god social förmåga. Placering i Åmål repektive Ed.


Som anställd hos SJB är man en del av ett företag med långtgående traditioner av kvalitativt arbete för dess kunder och medarbetare. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas med breddat produktutbud och stora tecknade entreprenadavtal.SJB präglas av en öppen kultur där lagsamarbete står i fokus. Som nyanställd hos SJB kommer du få ett varmt välkomnande till en arbetsplats som jobbar efter devisen; Standardiserat Bondförnuft → SJB-Arbetssätt.

För mer information kontakta oss:

Tobias Landström, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 01, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Henrik Jonsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 63, mobil: 076-837 37 08, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.