fb icon 325x325   LinkedIn

sven johansson 600x318 px

 

Verkstads/Fordonstekniker till Maskinuthyrningen på Sven Johansson Bygg AB

Vi söker en medarbetare till vår Maskinuthyrning med ansvar för Verkstad och Fordon.

I din roll som Verkstads/Fordonstekniker kommer du att ansvara för företagets motorpark samt utföra service, reparation och underhåll på företagets maskiner och redskap. Du kommer också att utföra arbeten med t.ex hjullastare och annan utrustning. Arbetet innebär även kundkontakter i vår maskinuthyrning.
Du ansvarar för bokning av besiktningar på maskiner, fordon och utrustning, samt all dokumentation i samband med detta.


Vi tror att Du som söker har en verkstadsutbildning och några års erfarenhet av liknande arbete. Vidare har du goda kunskaper om hydraulik, maskin-el samt har god datavana. Hjullastarkort, truckkort, B-körkort är ett krav.

Godkänd utbildning i Ställningsbyggnation, BE och/eller C-körkort samt vana att hantera datasystem för hyreshantering är en merit.

Du är ordningsam och van att hantera kravdokumentation för utrustning och maskiner, samt att arbeta miljömedvetet med inköp och hantering av kemikalier såsom säkerhetsdatablad etc.
Du är van att arbeta självständigt och är en engagerad lagarbetare med stort kundfokus.
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Tjänsten är Dagtid med placering i Ed.

Skriftlig ansökan med CV skickas på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ansökan senast 2019-05-17

 

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 125 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän, men levererar även våra byggelement till olika projekt runtom i Sverige. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Till vår maskinuthyrning söker vi nu dig som är Fordon/Verkstadstekniker och vill vara med och bidra till vår fortsatta utveckling. För mer information om SJB: www.sjb-bygg.se