fb icon 325x325   LinkedIn

Sven Johansson Bygg AB har fått förtroendet att bygga om systembolaget i Bengtsfors. Dagens lokaler utökas och kommer att bli dubbelt så stora. Projektet beräknas vara klart i Juni 2018

Systembolaget Bengtsfors webb

Systembolaget Bengtsfors Webb 2Systembolaget Bengtsfors Webb 3

joachim lindroth

Välkommen Joachim Lindroth

Från 1 maj 2018 blir Joachim Lindroth ny VD på SJB.
Joachim har efrarenhet av tidigare VD tjänster, senast som VD på Kynningsrud Prefab i Uddevalla.
Rekrytering av en extern VD är ett led i SJB's strategiska utveckling.
Joachim Lindroths huvuduppgift som ny VD för SJB blir att vidareutveckla och leda organisationen som ska ta företaget in i nästa utvecklingsfas.

 

Jobbannonsbild1170x628

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 100 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän och södra Värmland. Vi tillverkar också prefabstommar och byggkomponenter i trä till olika projekt i hela Norden. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi kontinuerligt efter medarebetare som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Spontanansökan

Vi är alltid i behov av kompetenta medarbetare så kontakta oss gärna med en spontanansökan.
Som anställd hos SJB är man en del av ett företag med långtgående traditioner av kvalitativt arbete för dess kunder och medarbetare. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas med breddat produktutbud och stora tecknade entreprenadavtal. SJB präglas av en öppen kultur där lagarbete står i fokus. Som nyanställd hos SJB kommer du få ett varmt välkomnande till en arbetsplats som jobbar efter devisen; Standardiserat Bondförnuft → SJB-Arbetssätt.

För mer information kontakta oss:

Entreprenad
Michael Schagerström, Tel: 0534-199 65, mobil: 076 -837 37 03, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Byggservice
Tobias Landström, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 01, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Henrik Jonsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 63, mobil: 076-837 37 08, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Michael Alexandersson, Försäkringsskador Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076-837 37 05, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prefab
David Hesselroth. Tel: 0534-199 68, mobil: 070-976 37 45, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tjänstemän
VD, Peter Andersson,Tel: 0534-199 61, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sven Johansson Bygg AB är generalentreprenör för ombygganden av Dals Eds kommuns äldreboenden - Hagalid och Edsgärdet - tillsammans skapar vi förutsättningar för GEMENSKAP - DELAKTIGHET - TRIVSEL

Färdigställt  2019

Artikelbild Hagalid

SJB Söker Projektledare 20180817

Vi söker en projektledare till vår Prefabavdelning där vi tillverkar väggelement i trä.


I rollen som projektledare arbetar du självständigt och ansvarar för dina projekt från projektering till slutbesiktning. Du rapporterar löpande projektstatus beträffande tider, ekonomi, ev. avvikelser till vår projektgrupp. Arbetsuppgifterna består, utöver projektledning, även av kontakter med kund, konstruktörer, arkitekter samt materialleverantörer och underentreprenörer. Du ansvarar för kontraktsgenomgång med produktion och montageledning.

Vi tror att Du är en byggnadsingenjör som har några års erfarenhet från byggbranschen med intresse av att fortsätta utvecklas inom projektledning.
Som person är du driven med en ödmjuk attityd. Du är socialt utåtriktad och kan skapa förtroende.
Vi lägger stor vikt vid att du håller tidsramar och kan genomföra projekten effektivt. Du har datavana och god känsla för administrativa arbetsuppgifter.
Tidigare erfarenhet av Byggsamordnaren eller motsvarande programvara samt kunskaper om Lean-filosofin ser vi som fördelar.


Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter, duktiga medarbetare och en bra arbetsmiljö. Tjänstgöringsort är Dals-Ed.

Kontakta vår fabrikschef David Hesselroth, på telefon 0709-763745 för mer information.

Skriftlig ansökan med CV skickas på e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Löpande rekrytering

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 91 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän, men levererar även våra byggelement till olika projekt runtom i Sverige. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi nu en controller som bidrar till vår fortsatta utveckling.
För mer information om SJB: www.sjb-bygg.se 

Byggavfall Resurs 3 okt2018
Hur blir byggavfallet en resur?

Välkommen på en stunds inspiration och diskussion om byggavfall, återbruk och samverkan - onsdag 3 oktober
Kommunerna är stora beställare hos byggbranschen. Samtidig som kommunerna bygger eller renoverar slängs stora mängder resurskrävande material. I LOU (lagen om offentlig uphandling) ges möjligheten att  i en upphandlig prioritera återbrukat material.

Hur kan Dalslandskommunerna, den dalsländska bygg- och fastighetsbrancshen tillsammans resurseffektivisera och se till att det avfall som uppstår kan hanteras i en lokal cirkulär ekonomi?

Tid: 11.30-16
Plats: Not quite, Fengersfors

Ingen avgift, lunch och fika ingår
Anmälan senast 28 september till 
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Programpunkter & medverkande

CSR-Västsverige - Anna Simmons
Sveriges största sektorsövergripande hållbarhetsnätverk. 

eDIT - Ulrika Hedkrok
Ett Dalsland i Tillväxt

Rang-Sells - Linnea Sellberg
Avfall - Resurser i det cirkulära samhället

Västarvet - Björn Ohlén & Caroline Laudon
Är de grönaste husen redan byggda?

Sven Johansson Bygg AB - Maria Vogler
Berättar om hur man arbetar i nuläget och om sin vision

Återbruket - Lisa Bandgren
Historia och framtid för återbruket

För vem?
Entreprenörer i byggbranschen i Dalsland
Dalsländska fastighetsägare
Näringslivschefer / utvecklare
Samhällsbyggnadschefer
Ekonomichefer
Kommunala upphandlare
Miljöstrateger
Politiker i bygg/ miljönämnder
Kommunstyrelserepresentanter

Alla som har etti ntresse av återbruk och cirkulär ekonomi

Logorad 20180913