fb icon 325x325   LinkedIn

Sven Johansson Bygg AB har fått förtroendet att bygga om systembolaget i Bengtsfors. Dagens lokaler utökas och kommer att bli dubbelt så stora. Projektet beräknas vara klart i Juni 2018

Systembolaget Bengtsfors webb

Systembolaget Bengtsfors Webb 2Systembolaget Bengtsfors Webb 3

joachim lindroth

Välkommen Joachim Lindroth

Från 1 maj 2018 blir Joachim Lindroth ny VD på SJB.
Joachim har efrarenhet av tidigare VD tjänster, senast som VD på Kynningsrud Prefab i Uddevalla.
Rekrytering av en extern VD är ett led i SJB's strategiska utveckling.
Joachim Lindroths huvuduppgift som ny VD för SJB blir att vidareutveckla och leda organisationen som ska ta företaget in i nästa utvecklingsfas.

 

Jobbannonsbild1170x628

 

Om företaget

SJB startades 1966 och idag omsätter vi 100 miljoner kr och har idag drygt 60 medarbetare med kontor och förråd i Dals-Ed, Bengtsfors och Åmål. De flesta uppdragen utförs i Dalsland och norra Bohuslän och södra Värmland. Vi tillverkar också prefabstommar och byggkomponenter i trä till olika projekt i hela Norden. Vi är ett byggföretag med stort fokus på den lokala förankringen och vill vara en bidragande faktor till att Dalsland och kringliggande områden utvecklas. Vi har under de senaste åren växt inom flera av våra verksamhetsområden, bl.a. prefabricerade byggelement samt fått in större entreprenadsprojekt. I samband med tillväxt söker vi kontinuerligt efter medarebetare som bidrar till vår fortsatta utveckling.


Spontanansökan

Vi är alltid i behov av kompetenta medarbetare så kontakta oss gärna med en spontanansökan.
Som anställd hos SJB är man en del av ett företag med långtgående traditioner av kvalitativt arbete för dess kunder och medarbetare. Bolaget befinner sig i en tillväxtfas med breddat produktutbud och stora tecknade entreprenadavtal. SJB präglas av en öppen kultur där lagarbete står i fokus. Som nyanställd hos SJB kommer du få ett varmt välkomnande till en arbetsplats som jobbar efter devisen; Standardiserat Bondförnuft → SJB-Arbetssätt.

För mer information kontakta oss:

Entreprenad
Michael Schagerström, Tel: 0534-199 65, mobil: 076 -837 37 03, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Byggservice
Tobias Landström, Säffle / Åmål. Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076 -837 37 01, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Henrik Jonsson, Bengtsfors / Ed. Tel: 0534-199 63, mobil: 076-837 37 08, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Michael Alexandersson, Försäkringsskador Tel: 0532-60 70 80, mobil: 076-837 37 05, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Prefab
David Hesselroth. Tel: 0534-199 68, mobil: 070-976 37 45, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tjänstemän
VD, Peter Andersson,Tel: 0534-199 61, e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Sven Johansson Bygg AB är totalentreprenör för Dals-Eds Kommun för ombyggnaden av Hagaskolan - tillsammans skall vi skapa framtidens grundskola!
Färdigställt  augusti 2018

Hagaskolan

Sven Johansson Bygg AB är generalentreprenör för ombygganden av Dals Eds kommuns äldreboenden - Hagalid och Edsgärdet - tillsammans skapar vi förutsättningar för GEMENSKAP - DELAKTIGHET - TRIVSEL

Färdigställt  2019

Artikelbild Hagalid

 
Med engagemnag, stolthet och glädje har vi skapat vi möjligheternas förskola - en förebild över generationer
 
Slutbesiktningen på Fågelvägens förskola är genomförd med gott resultat. Bygget som genomförts via samverkansformen partnering ska summeras och avslutas på fredag i en workshop på Fågelvägen.

Förskolan planeras att rymma ca 100 barn i förskoleåldern 1-5 år. Här kommer pedagogisk omsorg med familjedaghemmen även att integreras. 

Läs mer

Slide 1170x500 fagelvagens forskola

SJB har levererat väggblock till första KFC (Kentucky Fride Chicken) restaurangen i Malmö och kommer att leverera till den andra restaurangen i Karlstad inom kort. Beställare är RO gruppen i Borås.

Boka maskiner som skylift, minigrävare, jordborr m.m. hos oss. Läs mer >>
Kontakta Magnus för information och bokning - tel 0534- 199 66

SJB ärades av ett besök av Landshövding Lars Bäckström.

landshovding